Free Lines Arrow

vad önskar du dig? - ett nytt spännande liv

 
Om sju dagar, en vecka, fyller jag år. Igen. 
- Vad önskar du dig? 
Precis som alla andra år. 
- Ett nytt spännande liv. 
 
Men även en skrivamaskin. Hur fina är de inte. Tänk att få skriva ner alla mina tankar och känslor och dikter och kärlekshistorier på en sån. En riktigt gammal. Från 40-talet. Har letat efter en i flera månader. Mamma tycker att jag är konstig, men det har hon alltid gjort. Jag borde fötts för hundra år sen säger hon. Jag vet.
 
 
När man blir äldre blir det mycket svårare att önska sig saker. Jag har insett att man redan har allt man behöver. Vänner och kärlek. Sitter för det mesta aldrig och tänker på saker jag skulle vilja köpa mig. Saknar inte så mycket. Förutom en tatuerad charmig pojke. Kan du köpa det till mig?
 
 
Och det traditionella. Böcker. Önskar mig alltid böcker. Finns så många jag vill ha. Men nu förtiden hinner jag nästan aldrig läsa dem. Men de är ändå fina. Även om jag inte hinner läsa dem nästa vecka, nästa år så kan jag ställa dem i mitt fönster ut mot balkongen. Där kan de få stå och vänta tills jag har tid för dem. I år önskar jag mig Michaela Fornis båda böcker. En bok om kärlek. Och. Om att älska.