Free Lines Arrow

tillåter mig att drömma lite

 
 
Sitter och fantiserar om min drömkropp. Om hur jag ska nå dit. Detta är perfektion för mig, men jag vet nu att allting inte handlar om perfektion. Det ordet existerar egentligen inte. Jag hatar det lika mycket som jag älskar det. Men som sagt, kan inte ungå att drömma ibland. Man måste ju få drömma, även om jag vet att detta inte gör mig lyckligare. Trots det kommer jag nog alltid tänka, "jag skulle vara lyckligare om jag gick ner sju kilo". Den tanken verkar aldrig försvinna. Kommer nog alltid vara lite ätstörd. 
 
Men nu gör jag det på ett hälsosamt sätt. Jag tränar fyra gånger i veckan och äter nyttig. Unnar mig ibland, för det måste man. Annars blir livet så tråkigt. Nu har jag en normal kropp. Kanske lite smalare än alla andra. För det vill jag vara. Vill alltid vara lite smalare än alla andra. Jag äter tre-fyra gånger om dagen, dock väldigt lite pasta, potatis osv. Men jag älskar bröd. Finns ingen större brödälskare än jag. Och jag unnar mig bröd också. Rostade mackor med smält smör, skinka och citronpeppar. 
 
Jag äter och jag är lycklig. Det är väl så det ska vara. Nu blir det gymmet. En kompis har fixat ett träningsschema till mig som jag ska börja följa. Se fram emot det. Ciao!